Samenwerken met GIVANI

Heb je passie voor 
cosmetica en zou je 
graag hier jouw 
eigen carrière in 
willen starten?  
Kies dan voor 
een samenwerking 
met GIVANI

Jouw ambitie en 
onze kennis zorgen 
voor een perfecte match! 

 

Jouw eigen beauty bedrijf samen met ons

Bij GIVANI kies je zelf hoeveel je werkt en wanneer je werkt. Je plant je eigen agenda en kan hierdoor gezin en werk perfect combineren. Als baas van jouw eigen beauty bedrijf kan je ook kiezen voor een carrière waarbij je kennis en ervaring doorgeeft aan nieuwe collega’s.
Eigen baas zijn wil ook zeggen dat je zelf kiest hoeveel je verdient: hoe meer tijd en energie je in jouw werk kan steken, hoe groter jouw verdienste! Eigen baas zijn, maar toch kunnen rekenen op professionele ondersteuning om de fijne kneepjes van het vak te leren! Wat wil je nog meer. Eigen baas zijn, maar geen zorgen over marketing, productontwikkeling, folders en allerlei documentatie. Wij bieden jou een compleet GIVANI beauty-concept aan!

Je bent van harte welkom in ons enthousiaste en professionele team

Bij GIVANI leer je talloze nieuwe collega’s kennen, elk met hun eigen stijl en ambitie, ongeacht hun leeftijd of geslacht. Centraal in dat team staat professionaliteit. Dat betekent dat je gratis wordt opgeleid en getraind door gediplomeerde vakmensen. Zij brengen je de fijne kneepjes van het cosmeticavak bij in de esthetiek, visagie, verkoop en het beheren van een eigen bedrijf. Door deze kennis onmiddellijk in de praktijk te brengen, groei je bijzonder snel tot een beauty consultant met een grote basis aan kennis en zelfvertrouwen in de professionele wereld van de cosmetica.

Het Beauty Trainingscenter van GIVANI in de regio Gent ( BE) en Haaksbergen ( NL)bieden wekelijks gratis trainingen aan, zowel in het eigen Trainingscenter als op locatie. Daarnaast worden online talloze trainingsfilmpjes aangeboden die je op een moment naar keuze rustig kan bekijken, zovaak je maar wil. In het GIVANI-team staan waarden als respect, kennisoverdracht en vriendschap centraal, en dit in een zeer familiaire en ongedwongen sfeer.

 

 

Jouw eigen GIVANI-webshop

Ken je het grote voordeel van GIVANI producten? De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zorgt dat klanten hun producten bij willen bestellen. Daarom biedt GIVANI jou de mogelijkheid om een eigen professionele en gepersonaliseerde webshop te starten.
Bij GIVANI leer je klanten zichzelf op een goede manier verzorgen of maquilleren aan de hand van workshops of beauty-parties. Deze klanten kunnen op de workshop zélf hun lievelingsproducten kopen of kunnen achteraf op jouw persoonlijke webshop bestellingen plaatsen. Zo kan de klant eerst uitgebreid testen en leren hoe onze GIVANI producten het beste gebruikt kunnen worden. Jouw professionele en gepersonaliseerde webshop zorgt ervoor dat je klanten niet in de kou blijven staan, maar ze je online altijd kunnen bereiken.
Deze webshop wordt centraal in België beheerd. Zonder zorgen dus geld verdienen!

meld je meteen aan
en profiteer van de
mogelijkheden

Een goede verdienste

Bij GIVANI krijg je loon naar werken. Hoe beter je je talenten kan ontplooien en hoe meer uren je in jouw zaak wenst te investeren, hoe meer je kan verdienen. Deze verdienste wordt aangevuld met allerlei bonussen en mooie en originele acties. Van een etentje tot een reisje, of voor de carrière mensen zelfs een bedrijfswagen. Kortom GIVANI biedt je een uitgebreid loyaliteitsprogramma!
Bij GIVANI kunnen jouw vriendinnen en klanten ook collega’s worden. Zo groei je stapsgewijs door naar een job als coach of manager, waarbij je andere collega’s verder de fijne kneepjes van het vak leert.
 
Starten zonder investering en risico’s
Bij GIVANI hoef je niet te investeren in materialen, producten, een winkel of een webshop.
Je investeert enkel jouw tijd en de hoeveelheid hiervan bepaal je helemaal zelf. Je startkoffer, die je in het begin van jouw GIVANI carrière ontvangt, bevat alle producten en materialen die nodig zijn om tijdens een workshop je klanten te laten genieten van een gratis gelaatsverzorging.
Kies voor een carrière in de magische, kleurrijke wereld van cosmetica!
Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag over alle mogelijkheden.