Compact Powder Mineral Texture

Meer afbeeldingen

Compact Powder Mineral Texture
€ 22,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Minerale compact poeder met een natuurlijke matte finish

* Verplichte velden

€ 22,95
+ -

Product Omschrijving

Givani Compact Powder Mineral Texture is een traag gebakken luxueus gezichtspoeder met mineralen die een dimensionale en natuurlijk matte finish biedt, een echte finishing touche van de make-up. Onze zeer dunne Compact poeder verbetert de kleur. Het minimaliseert huidirritatie en roodheid en heeft tegelijkertijd gegarandeerd een natuurlijk dekkend effect. Te gebruiken om foundation te fixeren of als touch-up tijdens de dag.

Gebruik

Klop of draai met uw Givani poederkwast in de poeder zodat de make-up wordt opgenomen in de haren van de kwast. Breng de kwast voorzichtig naar uw gezicht en breng het poeder met een draaiende beweging op. Werk van de binnenkant naar de buitenkant van uw gezicht. Herhaal deze stappen als u een meer dekkend resultaat wilt. Verwijderen met Givani Cleansing milk.

Ingredienten

Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Squalane, Zinc Strearate, Magnesium Carbonate, Lauroyl Lysine, Glyceryl Caprylate, P-Anisic Acid, Chlorphenesin, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Calcium Sulfate, Tourmaline
May Contains
Iron Oxide 77491, Iron Oxide 77492, Iron Oxide 77499, Mica 77019, Titanium Dioxide 77891