Givani combinatie actie Soft Peeling 50 ML & Masker 50 ml naar keuze.

Meer afbeeldingen

Givani combinatie actie Soft Peeling 50 ML & Masker 50 ml naar keuze.

Normale prijs: € 34,80

€ 29,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Maand Promo Augustus 2022

* Verplichte velden

Normale prijs: € 34,80

€ 29,50

+ -

Product Omschrijving

Augustus is de maand van ontspanning.
Vakantie, even aandacht voor jezelf.
Verwen je huid met onze Soft peeling en een heerlijk masker naar keuze.

Givani Soft Peeling is een milde peeling met natuurlijke, ronde korrels. De zachte formule stimuleert het verwijderen van dode, doffe huidcellen en geeft een directe verfrissing van uw teint. Nieuwere huidcellen worden zichtbaar en na gebruik voelt uw huid fluweelzacht aan. Givani Soft Peeling ondersteunt de huidfuncties en uw huid verkrijgt weer een gezonde glans. Natuurlijke proteïne uit Maïs extract verzacht de huid terwijl toegevoegde Vitamine E de huid beschermt. Door regelmatig de Soft Peeling te gebruiken worden het opnemen van de werkstoffen van het Givani masker door de huid bevorderd.

Het Givani Nourishing Mask is een luxe intens hydraterend gezichtsmasker. Het is een voedend gezichtsmasker dat ’s ochtend of ’s avonds gebruikt kan worden om het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Het masker is super geschikt voor dames die weinig tijd hebben om te genieten van een gezichtsmasker. Zij kunnen nu kiezen voor een makkelijk te gebruiken product dat wel het gewenste resultaat heeft. Dit masker zorgt voor een optimale Beauty Flash, wat wil zeggen dat uw huid na gebruik van het masker op zijn mooist zal zijn! Het gezichtsmasker bevat een heerlijk verzachtende abrikozenolie en Shea Butter, een uiterst voedende boter voor de vermoeide huid. Givani Nourishing face mask is hét hydraterende masker voor een frisse uitstraling.

Het Purify Mask is een mild reinigend masker op basis van rijstzetmeel en salicylzuur. Rijstzetmeel absorbeert overvloedig talg, terwijl salicylzuur de vorming van mee-eters helpt tegen te gaan. De formule is speciaal samengesteld om een gecombineerde en vette, onzuivere huid te ondersteunen bij het in balans brengen van het vet/vocht gehalte. Het masker is huidneutraal en zeer zacht van samenstelling. Het respecteert de natuurlijke huidfuncties ondanks de intensief zuiverende werking.


Gebruik

zie individuele producten op deze site.

Ingredienten

Zie individuele producten op deze site