Givani Luxe Box SOS Clearskin Compleet

Meer afbeeldingen

Givani Luxe Box SOS Clearskin Compleet

Normale prijs: € 75,95

€ 68,35

Beschikbaarheid: In voorraad

Complete SOS Clearskin box voor de veeleisende jeugdhuid.
Nu de hele maand Augustus & September 10% Back too School Korting.
+ -
OF

Product Omschrijving

Deze Luxe Cadeau box bevat 5 essentiële Givani Clearskin producten die de onzuivere huid ondersteunen en normaliseren bij een overmatige talg productie en de huid die geplaagd wordt door puistjes en zwarte puntjes. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende jeugdhuid en bieden een complete behandeling. De met zorg geselecteerde ingrediënten als Salicylzuur, Hyaluronzuur en het Japans Duizendknoop extract geven een effectieve reiniging van de huid waarmee een frisse, egale jeugdige tint wordt bevorderd.

Gebruik

Cleansing Foam:
’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op een vochtige huid of eerst in de handpalm vermengen met water en zachtjes met de vingertoppen in masseren. Afspoelen met lauwwarm water, afdrogen en lotion aanbrengen.

Soft Peeling:
Breng de Soft Peeling aan op gezicht, hals en eventueel decolleté. Laat de peelingcrème even inwerken en maak vervolgens zacht, cirkelende bewegingen over de huid. Neem de peeling af met ruim lauwwarm water. Gebruik de Soft Peeling 1 à 2 keer per week.

Purify Mask:
Breng het Purify Mask aan op een gereinigde huid. Laat het masker 10 minuten inwerken en verwijder het met lauw/warm water. Gebruik het Purifying Mask 1 à 2 keer per week.


Pimple Defense Serum:
Verdeel een gepaste hoeveelheid van het Pimple Defense Serum over de onzuivere huiddelen en stip de onderhuidse ontstekingen extra aan.Gebruik het serum dagelijks totdat de huid geen puistjes of onzuiverheden meer vertoont. Het Pimple Defense Serum bevat effectieve werkstoffen en is niet geschikt voor een zeer dunne gevoelige huid. Vermijd het contact met ogen en direct zonlicht.

Pure Day Cream:
Breng de crème dagelijks aan op een gereinigde huid.

Ingredienten

Zie individuele producten op deze site.