Last Minute Zomer Actie Sun Protection Cream SPF30 200 ml & Skin Repair Oil 150 ML met gratis strandtas

Meer afbeeldingen

Last Minute Zomer Actie Sun Protection Cream SPF30 200 ml & Skin Repair Oil 150 ML met gratis strandtas

Normale prijs: € 40,85

€ 37,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Last Minute Zomer actie!

Maximale aantal van karakters: 1

* Verplichte velden

Normale prijs: € 40,85

€ 37,95

+ -

Product Omschrijving

De zon schijnt volop en dat betekent heerlijk naar het strand en genieten! Maar let op dat je jouw huid goed beschermt en verzorgt! Met de nieuwe zonbescherming van Givani komt dit helemaal goed.Heb je toch wat zonverbranding opgelopen omdat je even vergeten was je in te smeren, dan helpt onze Skin Repair Oil bij het verzachten en herstellen van de huid. Ontvang nu tijdelijk bij aankoop van deze super zomer combi deze flitsende strandtas cadeau!

Givani Sun Protection Anti-ageing SPF 30 is geschikt voor het gezicht en lichaam en biedt optimale bescherming tegen UV A en UV B stralen. Door de vitamine E en A wordt de huid beschermt tegen vrij radicalen en gaat huidveroudering tegen.

Givani Skin Repair Oil is en intensief verzorgende huidolie die natuurlijke en essentiële oliën bevat.
Abrikozenpit, argan en marula olie verzachten, verzorgen en helpen de huid te herstellen. De Skin Repair Oil trekt snel in, werkt intensief en bevordert de algemene huidconditie. Door de rijke samenstelling wordt een droge, gevoelige huid weer in balans gebracht. Mandarijn en frambozen olie hebben een sterke antioxidant werking. Tezamen met vitamine E en C beschermen ze de huid tegen negatieve invloeden van buiten af. De Skin Repair Oil is te gebruiken als nachtverzorging, lichaamsverzorging en is tevens zeer geschikt voor gebruik na een zonnebad.

Gebruik

Sun Protection Anti-ageing SPF 30 :
Breng de zonbescherming royaal aan voor het zonnen. Vooral na het zwemmen, transpireren en afdrogen zodat de bescherming in stand blijft. Tijdens blootstelling aan de zon, de crème om de 2 uur opnieuw aanbrengen. Te dun smeren vermindert de beschermende werking. Vermijd de zon tussen 12.00 - 15.00 uur en voorkom ten allen tijde zonnebrand. Laat het product goed intrekken en vermijd direct contact met textiel. Niet geschikt voor kinderen.

Givani Skin Repair Oil
Breng de Skin Repair Oil na het baden of douchen, eventueel op een nog iets vochtige huid, aan en masseer de olie in.

Ingredienten

zie individuele producten op deze site